2015. július 27.

Búcsú 2

Sziasztok!

Igen, a cím meglehetősen negatív lett, de ilyen is kell néha. Nagyjából egy éve csatlakoztam a csapathoz, és volt egy remek évem velük. Aztán jöttek kisebb-nagyobb problémák, amelyek még most is jelen vannak. Nagyon szeretem a lányokat, a blogot, de itt mint kritika- és cikkíró már nem szeretnék jelen lenni rendszeresen. Valószínűleg egy Katához hasonló 'állapotba' kerülök, vagyis nem fogok folyamatosan posztolni, nem lehet tőlem rendelni, de azért itt leszek néha. Esetleg egy-egy kósza cikk vagy ajándék villámvélemény beleférhet, de ez minden.

Hogy mi lesz? Hát, lassan nekem is jön az érettségi, fakultáció, nyelvtanulás ezerrel, szóval nem tudom, mennyi időm lesz a jövőben. Valószínűleg lesz egy saját kis blogom, vagy valakivel közös, még semmi sem biztos, de ki fogom tenni, ha tisztázódnak a dolgok. A villámvélemények írását szeretném továbbra is csinálni, természetesen akik rendeltek, megkapják őket - még ha nem is itt, de ugyanebben a formában, ugyanúgy tőlem, nem fogom elspórolni tőlük :) Kérném tehát a függő rendelések tulajdonosait, írjanak nekem privátban (a saját e-mailemre), ha még igényt tartanak a munkámra. Köszönöm! Aki pedig szeretne tőlem rendelni, valószínűleg egy másik blogon teheti majd meg ezt.

A Firerose-ról innentől a lányok döntenek, és itt szeretném tisztázni, hogy nincs köztünk semmi örihari, nem vesztünk össze, nem is kell ilyesmit feltételezni. Ugyanúgy megbeszélünk mindent, mint eddig. A blog tehát egyelőre marad, csak annyi változik, hogy nélkülem megy tovább. Ha valami élet-halál kérdése, elértek e-mailben, facebookon is, nem tűnök el a Föld színéről :)

Köszönök mindenkinek mindent, remélem, hamarosan találkozom még Veletek :)
ZSÓFIezt a nyuszit csak azért, mert cuki :3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése