Rendelés, Limit

Üdv néktek, rózsácskák!
AZ EMAIL CÍMÜNK A KÖVETKEZŐ: 
firerosegirls@gmail.com


Itt találhatjátok a rendelés menetét, valamint felsoroljuk nektek a sorban következőket. Ha egy hely felszabadul vagy betelik, igyekszünk minél gyorsabban kiírni, de természetesen kisebb csúszások benne vannak a pakliban. Ha valahol nincs szabad hely, NE RENDELJ, mert e-mailed automatikusan törlésre kerül! Kérjük, csak akkor rendeljetek, ha a kért munkákra valóban szükségetek van, hogy ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. Igyekszünk mindent a lehető leggyorsabban elkészíteni, azonban időpontot nem tudunk garantálni. Ha úgy alakul, hogy nincs szükséged a kért fejlécre, kritikára, villámvéleményre, kérjük, idejében jelezd, hogy ne a kukának dolgozzunk. Ha itt, a limitben a rendelésed mellett már a hamarosan olvasható, visszamondásra és módosításra nincs alkalom! A félreértések elkerülése végett leszögeznénk, hogy TELJES DESIGN RENDELÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG, az ilyen témájú e-mailek törlésre kerülnek! Köszönjük a megértést.


Akár e-mailt írsz, akár chaten keresel meg minket, a minimum tiszteletet elvárjuk. Nem kutyák vagyunk, nem robotok, és pár kedves szóba még senkinek nem szakadt bele a nyelve. Mi pontosan olyan hangnemben válaszolunk Neked, amilyenben te írtál nekünk, és természetesen sokkal szívesebben dolgozunk egy együttműködő, türelmes, megértő rendelővel. Ezen kívül legalább egy köszönömöt minden munkánk után elvárunk, bármi is legyen az.

Fejléc rendelése
Kérlek, minden itt felsorolt pontot küldj el nekünk e-mailben, hogy ezzel is megkönnyítsd a munkánkat! Megpróbáljuk minél körültekintőbben leíratni a fejléc kinézetet, hogy ne legyen félreértés, esetleg a fejléc ne kerüljön vissza hozzánk. 
 • Maximum kettő szereplőt írj, minimum egyet. Olyan embert kérj a fejlécre, akiről sok képből lehet válogatni, mert a jó felbontás fontos nekünk. Az esetben, ha olyan nőt/férfit kérsz rá, akinek az arca nem látszik, kérlek az elképzeléseidet is írd le!
 • Add meg, milyen sablonhoz kéred a fejlécet - nagyméretűt vagy téglalapot szeretnél!
 • Írd le, milyen érzéseket, gondolatokat adjon át a fejléc. Gondolok itt a történeted eseményeidre,  főbb jellegzetességeire, blogod témájára!
 • Ne felejtsd ki a blogod pontos címét, esetleg ha idézetet szeretnél rá, akkor azt elküldeni nekünk.
 • Mondd el, milyen színvilágot szeretnél (maximum 3 színt, minimum 1-et)!
 • Linkeld/küldd el a blogod URL címét, hogy nagyjából legyen nekünk is elképzelésünk.
 • Amennyiben bármit is ránk bízol, ne reklamálj érte, mert TE szabad kezet adtál nekünk. Szólj, ha te szeretnél szerkesztőt választani, máskülönben mi osztunk be valakihez!

Kritika rendelése
 • A rendelést e-mailben és  chat-en is megteheted.
 • A kritikában blogod prológusát, az első három, illetve az utolsó kettő fejezetet, a fülszöveget és a trailert fogjuk megvizsgálni. 
 • Mivel mindössze egy ember ír kritikát, a kritizáló személyt értelemszerűen nem választhatod meg.
 • Mind kritikát, mind pedig villámvéleményt akkor, és csak akkor rendelj, ha meg is fogadod a tanácsokat! Nagyon utálunk feleslegesen dolgozni, így gondold át a dolgot, mielőtt írsz nekünk!

Villámvélemény rendelése
 • Saját kreálmányról van szó, ezt vedd figyelembe! :)
 • Villámvéleményt a megfelelő levél mellékelésével e-mailen rendelhetsz. Részletek ITT.
 • Amit ennek megírása során figyelembe veszünk: fülszöveg/ajánló, prológus/első fejezet, design, színek, harmónia, cím- és alcímválasztás, trailer, zene (ha van), összbenyomás.
 • Előnye, hogy gyorsabban elkészül, mint egy teljes körű kritika, azonban értelemszerűen nem is olyan terjedelmű. 
 • Elsősorban azoknak ajánljuk, akik frissen indított oldalukon szeretnének javítani, de természetesen mindenki számára nyitott lehetőség.
 • Kérlek ha elolvastad a kész véleményezést, írj nekem vissza a blogon, hogy tudjam, megkaptad!

Cikk javaslata
 • Van egy jó ötleted, de nincs időd utánajárni, kutatni, és még a cikket is megírni?
 • Írj nekünk egy e-mailt, és ha nekünk is tetszik az ötlet, foglalkozunk vele!
 • Írd le, milyen témában, és pontosan miről szeretnél olvasni! Linkeld nekünk, ha van konkrét forrásod vagy ötleted az elinduláshoz, legyen ez egy kép, videó vagy egy blog.
 • Ne keseredj el, ha nem kerül be az ötleted azonnal! Lehet, hogy szerkesztőnk épp máson dolgozik, és elképzelhető, hogy hamarosan sort kerít rá.

Limit

HATÁRIDŐRE NEM, VAGY CSAK NAGYON KIVÉTELES ESETBEN DOLGOZUNK! E-MAILEDDEL ELFOGADOD, HOGY A SAJÁT TEMPÓNKBAN KÉSZÍTJÜK EL A RENDELÉSEDET!

Fejléc
Katie Boo
2. Gubanc
5. - szabad

Sophie T.
1. - Jelenleg nem elérhető
2. - Jelenleg nem elérhető
3. - Jelenleg nem elérhető
4. - Jelenleg nem elérhető
5. - Jelenleg nem elérhető

Kritika
Riri
2. szerecsendio - Halálmadár
3. Stella Juniper Stanford - Love Supreme
4. Hős a sötétben
5. Die Verfluchten
Megj.: Rikki, szerecsendio és Stella még a régi rendszer szerinti teljes kritikát kapják!Villámvélemény

Leona Goldwin

Cikk
Katie Boo
1. - szabad
2. - szabad
3. - szabad

White
1. - szabad
2. - szabad
3. - szabad6 megjegyzés:

 1. Manipulált képet csak bloghoz lehet kérni vagy amúgy is lehet?

  VálaszTörlés
 2. Azt értitek manipulált képnek, amikor 2 embert/sztárt összeszerkesztetek, mintha közös képet készítettek volna együtt?

  VálaszTörlés
 3. Úristen felkerültem a listára!! Nagyon szépen köszönöm! ^^

  VálaszTörlés