RólunkÜdv néktek, rózsácskák!

Hat lányka, akik már egy jó ideje tevékenykedünk ebben a kesze-kusza blogger világban. Megpróbáljuk legyőzni a hierarchia rögös világát, és megnyitottunk. Nem szenvedünk hiányt fantáziában, bőven akad sütnivalónk is, így olyanokra akadtál, akiknek megvan az eszük ahhoz, hogy tudják: mennyi az az annyi. Nézzük, kik azok a Firerose Lányok!

Katie Boo
Fogalmam sincs, honnan ismerhettek, mert igazából nem hiszem, hogy olyan ismert lennék. A SROB csapatban kezdtem, sok sok tehetséges ember között, és megpróbáltam minél több tehetséget magamra ragasztani róluk. Írok, és szerkesztek, és szeretnék ezzel foglalkozni a jövőben. Nagyszájú vagyok, gyorsan kirobbantok egy-egy vitát. Jelenleg a Látomás - Pure Dark c. blogot írom. Összesen kettő - azt hiszem ennyi volt, hogy a SROB-ot egynek vesszük - design blogban szerepeltem, és most is úgy gondolom, ha kitartunk, és ha tényleg szeretnénk, akkor kitartunk a végletekig - minden csak akarás kérdése. Szóval ez lennék én, Katie Boo.

Khyira
- jelenleg nem aktív -
Sziasztok! Nos engem leginkább a Khyira-grafika és még a DTD-ről ismerhettek, vagy ha a design blogokon nem vagytok járatosak, akkor a Végzet Kelyhe, vagy a Last Day az ami ismerős lehet. Jelenleg ebben a két design blogban vállaltam aktív szerepet, most pedig úgy gondoltam, a nagy sikerű blogom miatt, hogy szükségem lenne pár társra, egy jó csapatra, akikkel közösen alkothatnánk. A khyira-grafika abszolút egyszemélyes álom volt, és az is a mai napig, úgyhogy oda semmiféleképpen sem szerettem volna társakat, viszont mindig is vágytam egy tényleg nagyon jó kis csapatra. Hálistennek a lehetőség megadatott, és immár öten fogunk mindenkit boldogítani. Egyébként design és fejléc rendeléseket fogok vállalni, könyvborító készítést, valamint cikkeket, és a nem túl hosszú blogokról esetleg kritikát, bár szerintem vannak nálam erre a feladatra jóval rátermettebbek is a kis csapatban! :) Jó nézelődést, és isten hozott!

SophieT. 
Fogalmam sincs, mit írhatnék. Úgy gondolom, rengeteg design blogban felbukkantam már, és naiv módon azt hittem, hogy örökké fog tartani. Most viszont úgy érzem, tényleg. Nem tudom, hogy talán engem körülvevő profik, a megújult csapat, vagy a nyitási izgalom teszi, de így van. Sophie T. voltam, ennek a csodálatos csapatnak az egyik láncszeme.

Leona Goldwin
Hogy hol találkozhattatok velem eddig? Az SYF-ben voltam boldog szerkesztő, és az I'm the captive of my bookban vagyok, örökké késő író. Hogy az én szerepem mi is lesz ebben a blogban? Kritikákat, ajánlókat, és különféle cikkeket fogok felétek dobálni, azzal a reménnyel, hogy tetszenek, vagy elgondolkodtatnak benneteket a leírtak. Emellett pedig gifes bejegyzésekkel is készülök, hogy még színesebb körben használhassuk őket, hiszen fontosak a blogos életünkben.
Bátran forduljatok hozzám bármivel (kivéve designos kérdéssel, ahhoz sajnos nem értek), igyekszem mindenben segítségetekre lenni! Jó böngészést az oldalon!:)

Riri
Nem vagyok valami profi a bemutatkozásban, de üsse kavics, lássunk neki a feladatnak! Nem hinném, hogy olyan sokan találkoztak már a nevemmel, akik mégis, azoknak a DTD-ről vagy esetleg a Catching Sunshine c. blogomról lehetek ismerős. Egyébként egy átlag végzős lány vagyok tele ötletekkel, némi fantáziával, imádok írni, beszélni és epret enni. Szerkesztési tudásom a jó öreg Paintig terjed, így tőlem inkább kritikákat, véleményeket, cikkeket, ajánlókat várhattok és kérhettek, aztán ki tudja, mit hoz még a jövő. Én nagyon bizakodok, mert egy csodás kis csapat jött össze rövid idő alatt, ami jelent valamit. Én Riri voltam, és ennyi lettem volna.

Zsófi
- jelenleg nem aktív -
Ha valaki ismer, az nagy valószínűséggel olvasta régi blogomat, a MÁSt. Ez volt első, és ezidáig egyetlen blogom, majd amikor hirdetésemre Khyira meghívott maguk közé, lelkesen fogadtam el az ajánlatot - így most itt vagyok, hatodik tagként. Mivel a design-hoz egyáltalán nem értek, tőlem kritikát rendelhettek, valamint reményeim szerint sok-sok cikket is közölni fogok. Esetenként privát véleményezést is vállalok, ez ügyben várom üzeneteiteket. Elértek itt is, ahogyan Facebookon is, írjatok bátran! Imádom a csapatot, és azt kell mondanom, milliószor jobb együtt, mint egyedül. A lányok rengeteget segítenek, és remélem, sokáig lehetek még köztük. :)

FR girls

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése